Healing   +31 6 18 75 65 93
   info@praktijk-mirose.nl
   Za - 09:00 - 17:00
Doel
Energetische healing (heling) is geschikt voor vele verschillende hulpvragen en lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten.
In en om ons heen bevindt zich een energetisch veld dat een kopie is van ons fysieke lichaam. De oorsprong van de klachten is terug te leiden naar verstoringen en/of blokkades van deze energie in je lichaam. Tijdens de healing stuur ik zuivere helende energie naar jouw hele systeem en alles begint te stromen. Verstoringen en blokkades worden opgelost, het zelfhelend vermogen van het lichaam herstelt zich weer en er ontstaat balans, ontspanning en nieuwe energie.


Werkwijze
Tijdens de healing lig je ontspannen, gekleed en warm toegedekt op de massagetafel.
In een prettige omgeving met eventueel een zacht muziekje aan kun je je veilig overgeven aan de weldadige energie. Ik werk intuïtief en heb mijn werkwijze ontwikkeld uit de vele technieken die ik mij in de loop van de afgelopen 10 jaar eigen heb gemaakt. De behandeling duurt 60 minuten. Het is belangrijk om daarna rustig aan te doen en veel water te drinken.

Voor Wie
Een healing is geschikt voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud.
Ik heb al vele malen zeer goede resultaten bereikt bij baby’s, kinderen en jongeren met uiteenlopende vragen en klachten: onrust, slaapproblemen, ADHD, autisme, faalangst, examenvrees, hooggevoeligheid en onzekerheid en angsten rondom scheiding zijn voorbeelden van uitdagingen waar kinderen mee te maken krijgen waar healing uitermate geschikt voor is. Ook lage zelfwaardering, zich niet begrepen voelen en zich niet kunnen uiten zijn onderwerpen waarvoor healing zeer goed ingezet kan worden. Belangrijk om wezenlijke effecten voor de kinderen te kunnen bereiken, is dat ook de ouders openstaan voor eventuele behandelingen en om naar zichzelf en soms ook de hele gezinssituatie te kijken.
Aanvullende zorg

Healingen en massages kunnen je op vele gebieden vooruit helpen op je pad naar heling. Onder sommige omstandigheden is het verstandig te overleggen met je behandelend arts. In ieder geval zijn de behandelingen geen vervanging voor de reguliere zorg als dat op jouw situatie van toepassing is. Wel zijn healingen en massages een heilzame aanvulling! Waarom naast reguliere zorg een healing of massage? Omdat deze behandelingen voorbij de symptomen kijken naar de essentiële dieper liggende oorzaak van het fysieke / emotionele / psychische klachten of de uiterlijk omstandigheden. Daarnaast zetten healingen en massages van MiRose het zelfhelend vermogen van het lichaam in werking en kan er genezing van binnenuit plaatsvinden in plaats van buitenaf door reguliere medicijnen die vaak alleen de symptomen bestrijden .