Over Mij   +31 6 18 75 65 93
   info@praktijk-mirose.nl
   Za - 09:00 - 17:00
Mia Groothuis
Mijn naam is Mia Groothuis. In de afgelopen tien jaar heb ik mij steeds verder ontwikkeld, als mens met al mijn uiteenlopende ervaringen, en op het gebied van energetische healing en ontspanningsmassage. Mijn kwaliteit is het helen van mensen vanuit pure liefde en een zuivere intentie. Dat is wie ik ben en wat ik naar buiten wil brengen.
Passie
Mijn passie? Dat is Liefde en vanuit die Liefde dienstbaar zijn. Ik zie de healingen en massages als een bijdrage aan de ontwikkeling en het bewustzijn van de individuele mens en daarmee ook aan het grote geheel waar wij allen deel van uitmaken. Vanuit die pure liefdevolle intentie zet ik mij met hart en ziel in om mensen te helpen en te helen. En om bij te dragen aan een wereld waarin mensen liefdevol, met respect en in vrijheid met elkaar omgaan.

Ik zet mijn kwaliteiten ook in om jou te begeleiden naar een hoger bewustzijn en het helen van de relatie met jezelf en alles om je heen. Door te kijken naar de oorsprong van je klachten, vaak gekoppeld aan (onbewuste) beperkende overtuigingen en patronen, ontstaat er inzicht, ruimte en vrijheid, ook om tot in het diepste van je hart (weer) liefde voor jezelf te voelen.

Iedereen IS zelf die LIEFDE! Ik weet dat uit eigen ervaring en ook dat je niets buiten jezelf hoeft te zoeken. Kijk binnen in jezelf, daar zit alles wat je nodig hebt. De buitenwereld laat je alleen zien wat er in jou zit en is als het ware een spiegel: angst, verdriet, onvrede, pijn en uiteraard ook liefde, blijdschap en harmonie.

Tijdens de healingen, massages en eventuele gesprekken daaromheen ontstaat helderheid over de essentie van je hulpvraag en kan er diepgaande heling plaatsvinden. Ik kan goed voelen wat er bij mensen speelt, op verschillende niveaus. Ik voel in het energetisch veld wat er op dat moment bewerkstelligd mag worden. Iedereen mag de kans krijgen om die heelheid continue in zichzelf, in zijn eigen kern te ervaren. Voor jezelf en daarmee ook voor anderen. Liefde zijn en voelen, zij is helemaal om je heen, het is groots, het voelt ruimtelijk en vrij.

Wat kenmerkend is voor mijn manier van zijn en werken is dat ik kan luisteren en communiceren op een diepgaand niveau. Door bij mijzelf te blijven, zonder enig oordeel, kun je zijn wie je bent. Je ervaart rust, liefde, veiligheid en respect. Je bent meer dan welkom en dat voelt voor iedereen goed, ook voor kinderen.

Het is voor mij een eer om iedereen op basis van gelijkwaardigheid welkom te heten in mijn praktijk. Ongeacht wie er binnen komt, ik bied iedereen dat wat ze mogen ontvangen. Je ervaart hoe het is om te ontvangen, iets wat voor velen door allerlei onprettige ervaringen heel moeilijk is geworden. Je mag helemaal jezelf zijn, voorbij alles wat je geleerd hebt, en de bevrijding daarvan voelen en meenemen.

Tot slot mijn missie! Die is dat ik aan zoveel mogelijk mensen kan laten zien dat zij zichzelf kunnen ontwikkelen, dat iedereen gelijk is aan de ander en dat iedereen dienstbaar kan zijn op zijn eigen manier om deze wereld mooier te maken. Ik heb mijzelf nooit anders gezien dan anderen, dat is mijn sterke kant. Laten we samen die steen in het water gooien en rimpels veroorzaken die de hele wereld bereiken als een vloedgolf van Liefde.


De roos is het symbool voor praktijk MiRose en deze staat voor onvoorwaardelijke LIEFDE.